Splendor X laserbehandeling bij LUXX laser en beauty clinic

Ontharing

Heeft u ook zo’n hekel aan scheren of harsen? Stoort u zich aan haartjes op uw gezicht of lichaam? Dan kan laserontharing met onze Splendor X de oplossing bieden. De ontharingslaser zorgt ervoor dat het haarzakje vernietigd wordt en de haren niet meer terugkomen. Met behulp van het Nd:YAG handstuk is het mogelijk om donkere huidtypen te behandelen zonder het pigment op de huid aan te tasten. Als u kiest voor laserontharing bij LUXX, kiest u voor gecertificeerde behandelaars die werken met de beste apparatuur.

Wij maken gebruik van de Splendor X. Met deze laser kunnen wij u meerdere behandelingen aanbieden. De laser bestaat uit twee verschillende systemen, namelijk: Nd:YAG (1064nm) en Alexandrite (755nm). Deze combinatie zorgt ervoor dat het een veelzijdige laser is. Beide lasers / golflengtes kunnen gelijktijdig aangeboden worden met verschillende dieptes. De combinatie zorgt voor efficiëntere behandelresultaten. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van beide laserbronnen ervoor dat elk huidtype veilig behandeld kan worden.

Veilige en comfortabele behandelingen

Bij een laserbehandeling wordt de laserstraal op het lichaam geplaatst via een spot. Er zijn verschillende spots en spotgroottes. Bij de Splendor X kunnen wij ervoor kiezen om vierkante spots te gebruiken. De vierkante spot is uniek en biedt diverse voorbeelden. Bij een ronde spot zullen er namelijk altijd onbehandelde gebieden zijn of zal er overlapping ontstaan. Onbehandelde gebieden zorgen voor minder effectiviteit, waardoor meerdere sessies nodig zullen zijn. Overlapping zal het risico op verbrandingen verhogen, omdat er tweemaal energie wordt afgegeven op één gebied.

Een behandeling met de Splendor X zal comfortabel zijn, omdat het handstuk voorzien is van een dubbel koelsysteem. Deze zogeheten ‘’Cryo Tip’’ zorgt voor een koude luchtstroom op de huid, waardoor een behandeling minder gevoelig zal zijn.

Huidproblemen behandelen

Heeft u last van pigmentvorming op de huid en stoort u zich hieraan? Ook dit kan effectief behandeld worden met de Splendor X. Pigmentvorming kan ontstaan door ouderdom, zonlicht, zwangerschap of erfelijkheid. Vooral in het gezicht kan pigmentatie erg vervelend zijn. In de meeste gevallen zijn 3 tot 4 behandelingen met de Splendor X genoeg om het gewenste resultaat te behalen.

Naarmate u ouder wordt, verandert uw huid. Veranderingen die vaak optreden zijn: rimpels, huidverslapping, plooien en kleurverschillen. De Nd:YAG laser van de Splendor X biedt een goede oplossing voor deze problemen. Door energie in de huid aan te brengen, wordt collageen gestimuleerd. Collageen is een eiwit in het lichaam dat onder andere zorgt voor de stevigheid van uw huid. De stimulatie van dit collageen zal zorgen voor een strakkere huid, die steviger aanvoelt.

Previous
Next

Natuurlijk kun je ook terecht voor 1 van onze beauty behandelingen!
klik hier voor meer informatie.